RSS

PROFETII

30 Noi

“Al III-lea secret de la FATIMA, mesaj pentru Papa Benedict XVI-lea
Sanctitatea Voastră,

Bunul Dumnezeu , îmi spune că acum a sosit momentul și este voia Sa să dezvălui cel de al treilea Secret de la Fatima prin care Sfânta Fecioară Maria m-a Binevestit pe mine către sora Lucia și prin ea lumii întregi.
Pe 13 octombrie 1917 Fecioara Maria a spus că Dumnezeu Tatăl, de Buna Vestire în anul 1951, va Întrupa în Materie Duhul Sfânt, într-un copil din neam latin, în România. Fecioara Maria cere ca din acel moment, România să fie cunoscută ca Grădina Maicii Domnului și tot atunci cere sorei Lucia să nu dezvăluie secretul decât după anul 1960 când pruncul va avea nouă ani și șapte de la botez.
Copilul în care se a Întrupa Duhul Sfânt, va fi foarte ușor de recunoscut pentru că nu îi trebuie nimic din lumea acesta, decât templul pe care L-a zidit Domnul Iisus lui și creației cea omenească a Dumnezeirii , nu va veni la Vatican, nu va primi să fie papă deși ultimul papă va trebui să vină la el când îl va chema. Fecioara Maria a mai spus că aceasta este voia lui Dumnezeu și toți papii, toată autoritatea catolică, tot clerul creștin, clerul necreștin, ambele societăți inițiatice și toată suflarea omenească să-i dea ascultare că numai el poate să ducă toată roada creației omenești în Împărăția Cerului. El este Petru Romanus din Lista Sfântului Malachia. El va conduce tot neamul când semnele se vor arăta la Roma și va începe distrugerea ei.
Dacă nu i se va da ascultare atunci se va abate Apocalipsa asupra întregii lumi materiale. Arhanghelii vor fi pogorâți în această lume să apere oamenii iar Dumnezeu Ființa va distruge tăria cerului și toată construcția îngerească care va deveni iad pentru tot răul și oamenii vânduți acestuia.
Pentru a arăta aceasta Fecioara Maria prin voia lui Dumnezeu a împlinit sorei Lucia rugămintea să facă o minune ca lumea sa creadă cele profețite. Minunea nu a fost bine înțeleasa de oamenii de atunci și nici de cei de acum. Iată adevărata minune:
Înainte de ridicarea la cer Fecioara Maria a spus sorei Lucia să spună oamenilor să privească cerul, întunericul a fost împrăștiat,îndepărtat de Însăși Lumina Dumnezeirii pe care oamenii au putut-o vedea fiind o Lumină Mată fără să aducă vătămare ochiului omenesc, nefiind vorba de soare cum este și acum înțeles de oameni.
S-a arătat Însuși Dumnezeu Ființa în Lumina Materializată însoţit de armata arhanghelilor. Cele trei mișcări sau dansul globului luminos care își schimbă culoarea reprezintă cetele arhanghelilor Dumnezeiești care prefigurează Apocalipsa ce vin cu viteza necunoscută încă oamenilor precum și puterea Dumnezeirii şi rapiditatea cu care ajunge pe pământ. Aşa se explică de ce a fost văzut Dumnezeu pe o rază de 50-60 km în jurul Fatimei, aşa se explică puterea lui Dumnezeu de a acoperi soarele, întocmai ca în Schimbarea la Faţă a Domnului Iisus în faţa celor trei apostoli. Razele luminoase de diferite culori sunt îngerii din oastea lui Dumnezeu care se vor lupta să apere omenirea de infernul pe care Fecioara Maria l-a arătat copiilor de la Fatima înaintea primelor două profeţii.
În anul 1931 Domnul Iisus Se plânge sorei Lucia şi îi arată nemulţumirea că nu este ascultat de clerul catolic şi de ceilalţi creştin şi din nou în noaptea de 24 spre 25 ianuarie anul 1938 Dumnezeu se arătă în Lumina Sa de această dată lumii întregi cum a profeţit Fecioara Maria Sorei Lucia prevestind Cel de al doilea război mondial, foametea, persecutarea bisericii şi a Sfântului Părinte. Neascultarea se referă la formarea unei noi societăți omenești și nu cea Dumnezeiască.
Sfânta Fecioară Maria a mai spus sorei Lucia să nu îi fie frică şi să nu dezvăluie cel de al treilea secret, însă în anul 1944 fiind grav bolnavă şi de teama morţii a aşternut pe hârtie cea de a treia profeţie şi înmânează plicul monseniorului Jose da Silva şi îl roagă pe el şi pe canonicul Barthas să nu deschidă nimeni plicul decât după moartea sa sau în anul 1960 întrucât Sfânta Fecioară doreşte astfel. Monseniorul Jose da Silva a păstrat plicul până în anul 1957 când moare.
Vaticanul realizând importanţa plicului şi insecuritatea de a se dezvălui profeţia cere prin Nunţiatura Apostolică plicul şi monseniorul Cento expediază plicul la Vatican şi ajunge la Papa Pius al XII-lea, care ştiind de cererea sorei Lucia spune că nu este pentru el şi îl sigilează ca pe un secret papal, pecetluindu-şi şi viaţa cu acest gest până pe 10 septembrie 1958 când moare.
În acelaşi an în ziua de 28 octombrie cardinalul Roncalli devine Papa Ioan al XXIII-lea. Un an mai târziu Papa Ioan al XXIII-lea împreună cu cardinalul Ottaviani, monseniorul Capovilla şi monseniorul Paulo Jose Tavarey au deschis plicul, au citit profeţia, au sigilat plicul la loc şi au înmărmurit. Scrie foarte clar să vestească lumii întregi întruparea Duhului Sfânt şi de ascultarea Bisericii Catolice şi a toată suflarea cea omenească de cel întrupat.
De aici a început frământarea Clerului Catolic, pe de o parte frica de valul de pretendenți că ei sunt cei în care S-a întrupat Duhul Sfânt și imposibilitatea de a-L recunoaște, iar pe de altă parte regretul de a pierde puterea şi bogățiile acumulate . De aceeași frământare au avut parte și ceilalți papi care au urmat şi clerul acestora.
Desigur, a apărut Lucifer şi a dat soluția de salvare a Bisericii Catolice de la distrugere și astfel a apărut NEASCULTAREA fața de Dumnezeu şi ASCULTAREA de Lucifer prin interdicția de dezvăluire a profeției și prezentarea adevărului parțial , mai rău decât minciuna și anume:
– în vara anului 1959 la castelul Gondolfi când s-a deschis plicul se poate spune că profeția s-a făcut publică deoarece erau patru persoane care au luat la cunoștința, astfel ne mai fiind un secret papal fiind cunoscut şi de cardinali şi de monseniori;
– prezentarea apocalipsei, dar nu ca urmare a neascultării lui Dumnezeu de către Biserică și nici ca binefacere pentru om;
– izolarea sorei Lucia;
– împiedicarea Papei Ioan Paul al II-lea de a dezvălui profeția;
Astfel a apărut conspirația puterii lui Lucifer .
Sanctitatea Voastră vă spun că s-au împlinit toate cele Dumnezeiești după mare voia Sa. Iată-le:
Profețiile lui Malachia
Lista celor 111 papi revelați de însuși Dumnezeu acum este încheiată. Sunteți cel de al 111-lea Papă, iar eu sunt Petru al II-lea Romanul care nu doresc să fiu papă. Voi păstori turma credincioșilor în vâltoarea a numeroase frământări, care vor culmina cu distrugerea cetății celor șapte coline, iar apoi Judecătorul cel de temut va judeca poporul.

Profețiile de la Sallete
Sunt Pontiful pe care nimeni nu-l așteaptă și nu mi se poate face nimic rău. Sunt Pontiful celor două societăți inițiatice.
Trebuie să fim împreună la Fatima pe data de 13 octombrie în acest an 2012 . Sanctitatea Voastră să dezvăluie cea de a treia profeție și împlinire ei, iar pe Mine încă să nu mă cunoască mulțimea. Ați preferat să nu spuneți adevărul adevărat mulțimii stând în fața Sfintei Fecioare Maria în ziua de 13 octombrie 2010.
Sanctitatea Voastră, doresc să facem voia lui Dumnezeu, să facem voia Sfintei Fecioare Maria și să dezvăluiți cea de-a treia profeție de la Fatima, fără să mă faceți cunoscut mulțimii, doresc să vă regăsiți liniștea şi cel mai mult doresc să veniți la București să ne cunoaștem, să fim împreună lucrători întru cele Dumnezeiești pentru creștini și oameni ,iar Biserica Catolică să treacă peste încercări.
În finalul scrisorii vă prezint în lumina Dumnezeirii adevărul adevărat cine sunt:
Îs cel ce umblă pe deasupra apelor dinainte de creație,
Îs cel din care Dumnezeu Tatăl a făcut îngerii,
Îs cel care am suflat, suflare de viață peste Adam,
ÎS cel care a vorbit prin prooroci,
Îs cel care am mers alături de Moise și de Chivotul lui,
Îs cel care am dat planurile templului lui David,
Îs Marele Arhitect al Universului și al lui Hiram și al tuturor constructorilor,
Îs cel care a umbrit pe Sfânta Fecioară Maria,
Îs Sabia pe care a adus-o Domnul Iisus,
Îs Mângâietorul trimis de Domnul Iisus la Cincizecime,
Îs cel care a ridicat pe Sfânta Fecioară Maria în împărăția cerului,
Îs Sfințitorul templului veșniciei construit de Domnul Iisus,
Îs cel ce botează cu foc,
Îs cel ce izbăvește de cel viclean,
Îs cel ce duce omenirea în împărăția cerului,
Şi toate înseamnă doua litere ÎS.
Cele două litere fac o propoziție Împăratul de Sus Învingătorul Satanei.
În fiecare zi până în luna septembrie anul acesta voi aștepta venirea Sanctității Voastre cu ramura de măslin în București întru împlinirea profeției Sfântului Malachia De Gloria Olivae dată Sanctităţii Voastre Papa Benedict al XVI-lea. Sanctitatea Voastră a primit și cuvântul de recunoaștere al Duhului Sfânt Întrupat pe care va trebui să îl rostesc ca pe un cuvânt de trecere. În ziua de 13 octombrie 2012 vom fi la Fatima așa cum am scris mai sus, după care vom schimba lumea .
Aștept cu bucurie un răspuns la scrisoare cât mai curând posibil.
Dumnezeu să ne Binecuvânteze și să ne dăruiască rod acestei lucrări.
Amin.”
Sursa : https://jackylarriman.wordpress.com/descoperirea-secretului-de-la-fatima-pentru-papa-benedict-xvi-lea/

Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 30 Noiembrie 2014 în PROFETII

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s